Vid Estetisk Akupunktur använder man sig av 50-100 små babynålar som sticks in ett par millimeter i ansiktet. Av leg naprapat, Dipl akupunktör Charlotta Östing
tlf 617 22 00 31
www.naprapatlotta.com

De sätts i rynkor för att stimulera kollagentillväxten och i muskler där det behövs en uppstramning. Dessutom kan man stimulera för att få bort oönskad pigmentering och stora porer. Man kan mjuka upp ärr och förlänga effekten av ansiktslyft.

10 behandlingar
Det är ingen quick fix-man behöver komma 2-3 gånger i veckan sammanlagt 10 gånger för att få resultat. (Och därefter 1-2 boost behandlingar varje halvår). Men det är billigare än kirurgi och kemisk peeling. Och säkrare än fillers och Botox.

Och på köpet får man en totalsimulering av hela meridian systemet i kroppen då alla energibanor har förbindelse med ansiktet.

Många gånger förbättras de gamla krämporna under behandlingsserien.

Och det första Du kommer märka är att Du börjar se utvilad ut ( trots att Du kanske inte är det).

Dock ska det nämnas att det är en förvånansvärt effektiv stimulering av ” stigande energi” till huvudet och bör således ej användas mitt under en menstruation tex, då det kan stoppa flödet. Och är man disponerad för huvudvärk som inte kan lindras med vanliga smärtstillande tabletter så är man dessvärre inte lämpad för denna behandling.

Men annars är det fritt fram för den som vill prova denna mångtusenåriga skönhetsbehandling, förr endast förbehållen kejsaren och hans hov i Kina, men nu sedan ett par decennier tillbaka, populär bland alla som vill hålla sig fräscha på ett naturligt sätt.