Pure Skin Beauty Room på Los Naranjos golfklubb, kan liknas vid en Aladdins grotta för alla er som är intresserade av hudvård. Enligt Sofia Saide, ägarinna till Pure Skin, erbjuds de allra bästa behandlingarna och servicen för alla kunder.

Sofia är en kvalificerad skönhetsterapeut med en gedigen, lång (nästan 30 år) erfarenhet inom skönhetsindustrin. Hon kommer närmast från London där hon drev sin egen klinik i 17 år innan hon sålde till en stor kedja.

Sofia berättar att hennes specialité är naturlig och ekologisk hudvård, även när det gäller manikyr och pedikyr. Hos Pure Skin arbetar man med speciella ansiktsbehandlingar från hela världen, t ex märket Intraceuticals från Australien som har en “Oxygen Infusion” behandling vilken genomdränker huden med hyaluronsyra, en rejäl laddning av vitaminerna A, C och E och den kraftfulla antioxidanten grönt te.

Behandlingarna är fullständigt ofarliga och passar även de mest känsliga hudtyper då de också innehåller aloe vera. Det finns även behandlingar från den berömda ansiktspecialisten Ling Chan i New York. Märket Ling är populärt bland Hollywood-stjärnor och modeller. Produkterna är framtagna med en holistisk filosofi och är en förening av asiatiska skönhetsmetoder och toppmoderna ingredienser. Man blandar det bästa av två världar för att uppnå maximalt resultat för huden.

Annons

Det finns andra prisbelönta behandlingar och produkter från bl a Heaven, ett brittiskt märke som är populärt bland kändisar och kungligheter. Detta underbara helt naturliga sortiment av produkter är en kombination av naturens egen kapacitet och det allra senaste inom skönhetsteknik.

Deborah Mitchell, Heavens grundare, har själv 25 års erfarenhet som skönhetsterapeut och har utvecklat en unik metod att se efter huden tack vare sin kännedom om forntida växtbaserade botemedel. Olikt andra hudvårdsmetoder, tillför Heavens produkter fukt vilket gör hudceller fylligare och ger hyn mer lyster och spänst.

“Bee Venom” (bigift) är en nyskapande ingrediens vilken hyllas som naturens egen botox. Pure Skin har alla dessa produkter och ger gärna goda råd om hudvård till alla kunder. Sofias syster Sara är den som utför laser behandlingar och även hon är en kvalificerad terapeut med god erfarenhet.

Så vad händer inom hudvården just nu?
Sofia menar att det pågår en spännande utveckling med många nya, naturliga och ekologiska produkter som ger fantastiska resultat. Detta är Pure Skins inriktning och de införlivar nya produkter allteftersom de har provat och testat dem själva.

Månadens erbjudande till Svenska Magasinets läsare är 20 % rabatt på er första ansiktsbehandling. Pure Skin har special priser vad gäller flera behandlingar, när ni betalat 5 st är den 6:e gratis.

Pure Skin Beauty Room på Los Naranjos golfklubb är öppet måndag till fredag 10 – 18 och lördagar 10 – 16. Tel 951 134 983 www.pureskin.es www.facebook.com/pureskinmarbella