Hotellen i Almuñécar medverkar från idag och tills på torsdag vid mässan ”Sénior 2013” på Stockholmsmässan i Älvsjö. Senior 2013 är mötesplatsen som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron.

Att Almuñécar på Costa Tropical öster om Málaga är en populär plats för övervintrande svenskar har vi berättat om tidigare i Svenska Magasinet. Vid utställningen ”Sénior 2013” medverkar flera hotell som hotell Helios, Bahía och Best Alcázar för att marknadsföra sig mot den nordiska marknaden.

Almuñécar har ett mycket gynnsamt klimat och här finns bra möjligheter till boende under vinterhalvåret.

Almuñécar har till utställningen i Stockholm framställt material på svenska för att presentera områdets kulturutbud liksom gastronomin som kännetecknar Almuñécar och La Herradura. Projektet stöds av turistmyndigheten Patronato Provincial de Turismo i Granada.

Mässans scenprogram bjuder på seminarier och aktiviteter. Mässans temaområden är Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg samt Hälsa & Skönhet.

För nittonde året arrangeras Seniormässan i Stockholm och för fjärde gången går den på Stockholmsmässan i Älvsjö. Årets mässa har 178 utställande företag vilket betyder att mässan är större än någonsin tidigare.

Nästa utställning hålls på Malmömässan den 7 till 9 maj 2014.