Svensk gängkriminalitet med torpeder från Malmö som utfört avrättningar och mord på Solkusten blev en verklighet 2018. Nu annonserar en bilfirma om skottsäkra bilar för den som är rädd om sitt liv. Det är dagstidningen ABC som berättar om hur firman Cunild & Co i fritidshamnen Puerto Banús (Marbella) i den engelska upplagan av Diario Sur 30 november annonserade om skottsäkra bilar. ”Är du narkotikahandlare? Då är du troligtvis orolig för att bli skjuten” står det i annonsen. Firman säljer skottsäker Mercedes S500 B4 Armoured & Bullet Proof från 25.000 euro. ”Rädda ditt liv till ett lågt pris” står det vidare i annonsen på sidan 59 i numret för den 30 november.

Costa del Sol har upplevt ett svart år med flera uppgörelser i den kriminella världen kopplad till narkotikahandel skriver ABC. I november avslöjades den liga med säte i Malmö som utfört mord och avrättningar på Costa del Sol.

Och det var inga vanliga Malmöpågar. Enligt polisen rör det sig om tungt kriminella hänsynslösa mördare ursprungligen från Nordafrika och specialister i beställningsmord.

ABC skriver att det rör sig om totalt sju personer som har häktats på Costa del Sol och Malmö. Enligt poliskällor finns det elva liknande mördarpatruller i Malmö.

Annons

Ytterligare två mördarligor med säte i Sverige har avslöjats i Spanien under 2018.

Läs mer här