Ett nytt nummer av kvartalsmagasinet Spañien Magasinet finns att köpa i pressbyråkiosker i Sverige från idag. Det är fulladdat med inspiration och njutning som speglar resmål i Spanien. Ett magasin för alla som gillar Spanien! Reportage, utflyktstips, vin, mat, golf, tips & råd om skatter, juridik, husköp & investeringar, skrivet av medarbetare med stor och bred erfarenhet sedan flera decennier från ett soligt Spanien.

Och härlig läsning om spanska resmål att längta och resa till.

Årets tredje nummer handlar bland annat om Santander i det vackra Kantabrien. Alex Waltner, även känd som Swedish Nomad, skriver om tips på sevärdheter och saker att göra i Santander som är regionstad i Kantabrien. Den ligger vackert vid Biscayabukten och är hemmaplan för storbanken Santander och här hittar du den populära badstranden El Sardinero.

Kanske du som har familj planerar för semester på Kanarieöarna i vinter? Vi rekommenderar familjesemester på holmarna som har något att erbjuda för både små och stora som äventyrsbad, temaparker, härliga stränder och oförglömliga upplevelser.

Annons

Eller varför inte dra till Kanarieöarna för att dyka. Vi tipsar om några av de främsta dykplatserna vid Kanarieholmarna som är fristad för dykning och för hundratals unika marina arter.

Anders Löfgren tar med oss på segling och Ocean Race Europé och Alicante som är Europas huvudstad för segling.

I Andalusien tipsar vi om Baena och flytande guld, det vill säga olivolja. Hur går en olivoljeprovning till? Vilka färger och smaker ska du leta efter vid en provning?

Baena är en både vacker och historiskt intressant by att besöka liksom färgstarka Carmona. Två platser som inte lämnar någon oberörd.

Spañien Magasinet finns enbart i Sverige, men går även att läsa på internet via Readly.

Du hittar Spañien Magasinet i kiosker över hela landet. Här kan du söka efter var den finns i ditt område.