Profilteatern i Umeå söker samarbetspartners i Andalusien till våren 2012. Profilteatern har de senaste fyra åren haft stora framgångar med interaktiva teaterföreställningar som går under arbetsnamnet ”Mord till bords”.

Föreställningarna spelas på olika restauranger med en dramaturgi som följer en trerättersmiddag. Fyra skådespelare spelar upp en mordhistoria mellan de olika rätterna, och tar hjälp av publiken för att lösa mysteriet.

Skådespelarna ”minglar” och agerar mellan borden under spelscenerna, varför det inte behövs någon traditionell scen för genomförandet.

-Under fyra års tid har arrangemangen dragit fulla hus i hemstaden Umeå och övriga i Norrland på turné, säger Jan Karlsson som skriver och regisserar dessa föreställningar.

Annons

Våren 2012 tänker Jan Karlsson tillbringa i Andalusien och undersöker nu intresset för denna underhållningsform på Costa del sol.

-Det vore fantastiskt kul att samarbeta med en restaurangägare i Sydspanien precis som vi gör i Sverige. Vid behov har vi naturligtvis många nöjda referenser i arrangörs- och restaurangbranschen. Föreställningen spelas helst på svenska, men engelska går också bra.

Vid intresse och frågor kontakta;
Profilteatern
Jan Karlsson / +46703669627
info@jannekarl.se

Bildtext/
Från ”En råtta på menyn”, Frida Sandberg, Sonja Lindblom, Tobias Morin, Jan Karlsson (Foto: Andreas Nilsson)