Den helt nya ZTE Axon M har anlänt till Spanien, den är vikbar och det går att använda telefonen med två olika appar samtidigt eller skapa en stor skärm för att ge en tablettupplevelse.

Mobilerna slutar inte att utvecklas. Mindre än två veckor före starten av världens största mobilkongress (MWC) där 2018 års smartphones kommer att presenteras meddelar det kinesiska företaget ZTE ankomsten till Spanien av sin hittills mest riskfyllda satsning under förra året, Axon M. Modellen säljs exklusivt av Vodafone för 852 euro.

Den största nyheten med telefonen är att den har två skärmar med möjlighet till multitasking-läge och är hopfällbar. Modellen har redan lanserats i Kina, Japan och i USA. Specifikationer

När det gäller dess ”traditionella” specifikationer finner vi en Full HD-skärmupplösning i 16: 9-format, Android 7.1, Snapdragon 821-processor, 4 GB RAM, 64 GB internminne utvidgas upp till 256 GB via microSD, batteri 3,180 mAh med snabbladdning, fingeravtryckssensor, 4G upp till 450 Mbps, Dolby Atmos-ljud (32 bitar), 20 megapixel huvudkamera (f / 2.0) med dubbla blixtar och ingen främre kamera eftersom den inte behövs.

Annons

Möjligheter:

-Dual A / B: En enhet med två skärmar så att två appar kan användas samtidigt, bland många andra alternativ.
-Extended A / A: De två skärmarna är enhetliga och skapar en 6,75 ”Full HD. En tablettupplevelse skapas.
– Spegel A / A: Konverterar telefonen till en dubbel skärm som överför samma innehåll till alla användare på båda sidor av enheten. Således kan du dela innehåll utan att lämna webbplatsen.
-Traditional A: Den vanliga upplevelsen på en smartphone. När telefonen är fördubblad kan den användas som en traditionell uni-skärm mobiltelefon.