Den 22-åriga Sibora Gagani från Albanien med italienskt medborgarskap som försvann i Torremolinos 7 juli 2014 har påträffats död inmurad bakom en vägg i en takvåning i Torremolinos.

Den 17 maj greps italienaren Marco G efter att med 14 knivhugg dödat en 28-årig trebarnsmamma i La Carihuela. Mannen ska efter det gripandet ha erkänt att han även dödade Sibora Gagani 2014.

Läs mer: Trebarnsmamma 19:e offret för könsrelaterat våld

Nationalpolisens utredare kunde i tisdags kväll lokalisera kroppen efter Sibora med hjälp av röntgenkamera, skriver dagstidningen ABC.

Inmurad i en vägg låg kroppen i en trälåda, inuti en campingväska, insvept i påsar och täckt med kalk. En gammal bukett blommar var placerad ovanpå. Tekniker från polisen fann även en blodig kniv på platsen.

(Foto: Policia Nacional)

Annons

Upptäckten gjordes i en hyrd takvåning på calle García de la Serna i stadsdelen Calvario där mannen och kvinnan var bosatta 2014. De nuvarande hyresgästerna har under sju år levt med en inmurad kvinna bakom ena väggen utan att veta om det.

Det beskrivs idag som en grav som var lämnad till eftervärlden, som ett avsked till evigheten.

Närmast väntar DNA-prov som slutligen ska fastställa att kvinnan som hittats är den försvunna Sibora. Enligt uppgifter i lokala medier ska en tatuering ha hittats som binder kroppen till Sibora.