Tapaskungen Juan, har under åren utvecklat en tapasbar till fullfjädrad restaurang med fantastisk underhållning i form av flamencoshower. Under nuvarande regler blir det för tillfället tyvärr ingen flamenco men så snart som möjligt återupptas dessa populära shower. Juan hade precis före viruskrisen helrenoverat sina lokaler, allt är nytt och snyggt med trendiga bekväma stolar och mysig belysning. Han bjöd in Anja och Madeleine för att smaka på något nytt och det blev en makalös köttupplevelse.

Tipi Tapas kök upphör aldrig att förvåna med att servera mat av allra högsta klass vare sig det gäller tapas, sallader, fisk eller kött. Juan är väldigt stolt över sitt kött som är något utöver det vanliga. De bästa råvarorna ger de bästa smakupplevelserna och här bjuds mörat kött som du aldrig kan köpa i din vanliga supermercado.

Just nu puffar Juan för ett kött från Finland som är av en ras från Skottland, men djuren föds, växer upp och slaktas i Finland. Detta kött är prisbelönt och räknas bland de absolut bästa i världen. Det har under senare år fått stor uppmärksamhet även i Sverige. Allt kött som serveras på Tipi Tapa smakar underbart och riktigt smälter i munnen. Avslutningsvis serverades kaffe med iskallt Pedro Ximenez vin, och lite sött är alltid gott efter maten.

Att hitta till Tipi Tapa som ligger i västra delen av Fuengirola är inte svårt. Från huvudgatan svänger man av vid rondellen med en torso in på Calle Malaga, Tipi Tapa ligger 100 m upp på höger sida.

www.restaurantetipitapa.com