La Locanda del Paradiso är en äkta italiensk restaurang där Lorena tillsammans med sin bror lagar riktigt god mat och gör autentiska pizzor i vedeldad ugn. Att det är en familjeägd restaurang det märks direkt när man kommer in genom dörren och tas emot av Lorenas äldsta son och inne i matsalen sitter de yngre barnen och äter sin lunch. Vi bjöds på tre klassiska rätter denna dag, ravioli med ricotta och spenat serverad med en sås gjord på tre sorters ost. Med lite grovmalen peppar från pepparkvarnen ovanpå smakar det underbart.

Spagetti carbonara när den lagas på rätt vis, alltså utan grädde, är alltid en höjdare och här på Locanda smakar det helt rätt. Vi avslutar med en pizza, det måste bli en pizza när man har möjlighet att få den bakad i vedeldad ugn. Alla rätter kan kombineras individuellt efter tycke och smak, välj din favorit pasta med den sås du gillar mest. Och det samma gäller pizzorna, med eller utan tomat, och välj din egen favorit topping.

Locanda har flera matsalar och en mysig muromgärdad terrass som ger skydd mot kalla kårar där man kan sitta ute på soliga vinterdagar och framför allt erbjuds bra mat till bra priser. Som många andra restauranger nu i corona tider är en stor del av Locandas försäljning takeaway. Utanför är det lätt att parkera för er som hämtar.

Locanda del Paradiso ligger direkt vid 2:a avfarten efter Cancelada, öster om Estepona och faktiskt nära Guadalmina och San Pedro. Ni hittar Locanda del Paradiso på Facebook och beställa mat görs på tel 951 272 371 eller 653 869 735. Benvenuto!