Elliot Wright är en engelsk TV-kändis med en dröm om att skapa en nöjeskupol på Costa del Sol. Olivia´s är skapat runt en passion för mat som han ärvt av sin mamma och party atmosfären kommer från pappa, en välkänd krögare i östra London. Olivia´s La Cala ligger mycket vackert direkt vid stranden med panoramautsikt över havet och har fått sitt namn efter Elliots dotter. Olivia´s är platsen där du tas emot med ett vänligt leende, sitter ner och slappnar av eller blir en del av partyt, kvällarna har ofta en rent magisk stämning.

Vi imponerades av den proffsiga attityd team Olivia har. Kökschefen Francisco kommer från Cordoba och har erfarenhet från 5-stjärniga restauranger på kusten. Hans filosofi är att alltid använda färska råvaror och han betalar ofta lite extra för att få det allra bästa. Som matgäst komponerar ni er egen favoriträtt genom att välja tillbehör och såser. Menyn är helt ny denna säsong med tonvikt på fisk och skaldjur, naturligtvis serveras även kött, pasta och mycket mer. Olivia har också om möjligt kustens bästa drinkmeny, verkligen imponerande innehållande cocktails, cava, champagne, gin baren ligger ute på terrassen och vinlistan har allt från husets till Vega Sicilia Unico 2006.

Dagtid erbjuder Olivia´s från kl 10 och med stort urval, typisk engelsk eller spansk frukost, gröt, protein shakes, äggs Benedict mm. Lunch serveras 12 – 17 alla dagar utom söndag då det är dags för traditionell söndagslunch. Varje kväll dinerar man från 18 till sent och nu i sommar bjuds det live underhållning de flesta kvällar. För er som gillar ABBA, missa inte tisdag 23/7. Klädkoden efter 18.00 är smart, lämna alla typer av sportskor hemma. Missa inte ett besök på Olivia´s La Cala, där Elliot och hans team bjuder på en oförglömlig kväll.