Curry Leaves startades för sju år sedan och har sedan dess visat att deras genuina mat från norra Indien är otroligt omtyckt. Vid vårt besök fick vi prova en tallrik med blandade smakbitar, ett bra sätt att testa olika smaker. Mexikanska quesadillas med kyckling får klart godkänt och de indiska rätterna, räkor bhuna och kyckling handi, smakade sagolikt gott. Prova gärna något av kockens specialare. Under de senaste åren har det dykt upp restauranger som serverar både indiskt och mexikanskt. Och förklaringen tror vi, är att båda dessa matkulturer tillagar smakrika rätter, det handlar om kryddor och örter och framför allt färska ingredienser och råvaror. I Curry Leaves kök används dessutom i största möjliga mån ekologiska råvaror, berättar den indiske ägaren Ricky, som själv gillar den mexikanska maten. Och därav idén att utöka menyn förra året med den mexikanska Sizzler menyn. Rickys familj har flera restauranger på Costa Blanca, bl a Crown of India i Altea som drivs av hans bror.
Curry Leaves och Sizzler ligger på vägen till Aloha, Nueva Andalucia intill Supercor. Här finns gott om parkering, direkt utanför ingången för er som beställer och hämtar hem er mat vilket ni kan göra direkt på curryleaves.es
Varmt välkomna!