Nästa vecka är Málaga värd för den stora kombinerade turist och restaurangmässan Salón de Innovación en Hostelería som arrangeras mellan den 26 till 28 april i kongresshallarna. I samband med det hålls även det första forumet i Spanien där hotellsektorn träffas för att analysera framtiden.

Det är den 23:e upplagan av H&T som arrangeras i år. En stor kommersiell plattform för hotell- och restaurangbranschen samt turismen i södra Europa och Medelhavet.

Bland utställarna finns även vinproducenter och provinsstyrelsens satsning Sabor a Málaga. Flera vinprovningar arrangeras i samband med mässan som följer samtliga åtgärder som den nuvarande situationen med covid-19-pandemin kräver.

Det blir framträdanden av Michelinkockar och vinexperter.

Efter ett tufft år för sektorn, försäkrar Paula Morales, direktör och ansvarig för H&T, att årets upplaga är utformad för att möta nya utmaningar på en marknad som ständigt förändras.

Till mässan kommer experter och ansvariga för att tillsammans hitta innovativa lösningar som lindrar effekterna av pandemin.
Läs mer här