Den 26 februari fyller resebyrån Viajes Ruta Solar S.A i Fuengirola 50 år. Svenska Magasinet lyfter på hatten och gratulerar en av Solkustens äldsta resebyrå.

Det var den 26 februari 1964 som det hölls ett möte i Madrid där aktiesällskapet Viajes Ruta Solar S.A fick utmärkelsen resebyrå med nummer 116. Texten med utmärkelsen kom fram den 17 mars 1964.

-Vi betraktar den 26 februari1964 som resebyråns födelsedag, säger Martin Pujol i ett pressmeddelande.

Viajes Ruta Solar som har dansk och svensk personal firar sitt fantastiska jubileum med att organisera ett bildgalleri med hjälp av sina kunder. Den 26 februari håller resebyrån öppet hus vid sitt försäljningskontor vid Pasaje la Pandereta i centrala Fuengirola. Det blir drink och tapas från klockan 11 till 18.

Annons

-Klockan 12 har vi en dragning där våra kunder som har sänt in bilder och kommentarer till oss från resor de varit med på kan vinna priser, berättar Martin Pujol.

De bästa bilderna kommer i framtiden att finnas med på resebyråns webbplats och i mappar som finns på kontoret i Fuengirola.

Förstapriset är en veckas kryssning för två personer med Royal Caribbean. Andra priser är ett par nätter på hotell i Granada, Sevilla och Madrid.
-Dessutom vill vi inbjuda våra kunder att följa med på en tur till sjöarna i El Chorro den 17 mars. Det kommer att bli en lottdragning om platser på turen för de som är intresserade att följa med.