En man av utländsk identitet sköts till döds i sin bil i Marbella i morse. Nyhetsbyrån EFE skriver att händelsen inträffade strax före klockan nio när mannen skulle köra sina barn till skolan.

Nyhetsbyrån EFE uppger att mannen ska vara fransk-algerisk medborgare. Mannen ska ha blivit skjuten med två eller tre skott.

Orsaken till dödsskjutningen är oklar och mordroteln vid nationalpolisen i Marbella har inlett en förundersökning. Polisen utesluter inte att det kan röra sig om en uppgörelse i den undre världen.

Mannen sköts till döds när han kom körande på en av broarna som går över motorvägen inte långt från bostadsområdet Las Lomas del Marbella Club. Vid tillfället var det lite trafik på platsen så det finns inga ögonvittnen till händelsen förutom de tre barnen som färdades i bilen.

Annons

Socialtjänsten kom till platsen för att ge psykologiskt stöd till de tre barnen på 3, 9 respektive 10 år, som färdades med mannen.

Dagens dödsskjutning är den andra på mindre än ett halvår. I augusti sköts en marockansk man till döds i närbelägna Lomas de Sierra Blanca. Polisen söker två män efter dödsskjutningen i Marbella