Turism, mat, vin och innovation. Det blir huvudtema när den 24:e upplagan av turist– och restaurangmässan H&T (Salón de la Hostelería y el Turismo) arrangeras i utställningshallarna i Málaga den 7 till 9 februari.

H&T är en av de ledande mässorna i Spanien inom serveringsställen och hotellbranschen. Här presenteras de viktigaste trenderna i branschen och här möts branschfolk för att knyta kontakter. Mässan är också öppen för allmänheten.

Ifjol hade mässan 6.000 besökare, 130 utställare och ett 60-tal program med workshops, tävlingar och föreläsningar. Kockar med Michelinstjärnor, vinprovningar med ett tjugotal sommeliers och matlagningsshower där unga kockar medverkade fanns med ifjol. 120 experter och föreläsare deltog också vid seminarium.

Svenska Magasinet bevakade mässan ifjol och kommer att närvara vid upplagan för 2022.
Mer information för utställare och besökare hittar du HÄR

Läs reportage från mässan 2021: Ny framtid för turistsektorn