Ingen person skadades efter den skottlossning som inträffade på ett café i San Pedro Alcántara vid lunchtid på onsdagen. Två personer utrustade med skjutvapen gick in på ett café och började skjuta. Två gäster som satt vid ett bord uppges ha varit de tilltänkta offren. De lyckades undkomma.

Det var som att helvetet brakade löst, säger personer som blev ögonvittnen till händelsen som tros vara en uppgörelse i den undre världen.

Dagstidningen ABC hänvisar till vittnesmål som säger att två eller tre skott avlossades inne på cafét som ligger på calle Federico García Lorca. Två gärningspersoner letade efter två andra personer som satt vid ett bord.

Ytterligare skott avlossades utanför cafét när de tilltänkta offren flydde från platsen. Personerna som avlossade skotten flydde också från platsen i en BMW. Några timmar senare hittades bilen påtänd nära Benahavís, skriver Diario SUR.

Annons

I skrivande stund har ingen person gripits.

Marbellas nationalpolis har gjort en teknisk undersökning av platsen. Polisen försöker i nuläget identifiera gärningspersonerna med hjälp av filmer från kameraövervakningen på caféet. Även den bil som personerna avvek från platsen i eftersöks.