Efter två års uppehåll på grund av pandemin blir det nu en nionde upplaga av det populära arrangemanget, dessutom helt gratis både för deltagare och publik.

Torrox Motor Show går av stapeln den 16 och 17 juli på sportområdet La Granja. Det blir fullt av fordon i paviljongen, runt poolen och på feriaområdet la Almazara. Rafael Escobar president för föreningen Asociación Tunning, de Torrox säger: Att det här inte är ett bil- eller motorcykelevenemang, utan en bilmässa öppen för allmänheten och alla typer av fordon”. Det kommer även att bli cruising på gatorna i kommunen.

Bilar, motorcyklar, lastbilar, 4×4, klassiska fordon och andra spektakulära åkdon kommer att kunna beskådas. Självklart blir det även delar och tillbehör, mat och dryck samt dessutom möjlighet till camping. Det utlovas ett fullspäckat program med aktiviteter under de två dagarna som showen pågår.

Idrottsrådet José Manuel Fernández, påminde om att dessa första två veckor i juli har ägnats åt motorvärlden, med först det provinsiella mästerskapet i radiokontroll som hölls den gångna helgen och nu som lök på laxen Torrox Motor Show. Detta är som sagt innan den nionde upplagan av ett mycket populärt evenemang och det lär inte bli mindre populärt nu när det för första gången är helt gratis.

Torrox Motor Show poster

Officiell poster för arrangemanget.