Vart tog de tio åren vägen, frågar sig Jennie Jonsér, radiochef och ägare till Kustradion som under hösten fyller tvåsiffrigt med många spännande evenemang.

Det har varit en rolig, givande och kunskapsrik tid, fantastiska möten med människor med olika bakgrunder i alla åldrar.
-Så otroligt mycket intressant, alla har något i ryggsäcken att berätta. Kustradion är viktig för många ensamma, en trygghet för många. Vid katastrofer och andra situationer ska Kustradion finnas till och ge information. Det har blivit en viktig institution på Costa del Sol, menar Jennie Jonsér som också tillägger att antalet lyssnare på webben ökar stadigt.

Den ekonomiska krisen till trots satsar Kustradion framåt på 104,9.
-Jag ser krisen som något positivt, det finns ett behov av att höras. Och Kustradion hör du var du än är, i hemmet, i bilen och på stranden. Ett bra forum för alla, lyssnare som för annonsörer som har behov av att få ut information snabbt.
Jennie Jonsér strör rosor över alla sina duktiga medhjälpare som Bambi Elinsdotter Oskarsson, Bernt Nordström, Berno Hallström, Wilfredo Stephenson, Hasse Sjölund, Radio Viking i Stockholm och Lars Heden.

Jubileumsåret kommer att bjuda på inte mindre än sju golftävlingar, bouletävling, konstnärsutställningstävling och bankett.
-Håll dig uppdaterad via Kustradion jubileumsbroschyr, uppmanar Jennie Jonsér som har många järn i elden. Tyvärr, tillägger hon, kommer tennistävlingen att utgå på grund av för få deltagare.

Annons

Jennie Jonsér kör direktsändning mellan klockan 8 och 11 måndag till fredag med programmet God morgon Costa del Sol. Från 1 oktober sätter Lars Heden igång med sportälskarnas Efter tolv.
-Ett nytt program blir Livskvalitet med Bernt Nordström som sänds varje onsdag klockan 21 i direktsändning.

Det blir Nyheter från Sverige varje heltimme från klockan 8 till klockan 22 under vardagar. Spanska nyheter som presenteras av Hasse Sjölund sänds klockan 17, 21 och klockan 23. Däremot blir det ingen återutsändning av Radio Sweden som upphör med sina sändningar.
På måndagar i programmet God morgon Costa del Sol blir det Fotbollshörnan med Palle Richter från AHN Fuengirola-Mijas plus Peña Dinamarca med Mårten Möller.
-Och så kommer Svante Fogelberg tillbaka. Programmet Äntligen fredag återkommer på fredagar mellan klockan 09.30 till 11. I morgonsoffan på fredagar klockan 8 får jag besök av Hasse Sjölund som kommenterar veckans nyheter i direktsändning.

För mer information, se www.kustradion.nu
Eller jubileumsbroschyren som ligger utlagd utmed kusten.
För frågor kontakta Jennie Jonsér på jennie@kustradion.nu eller 629 443 202