ARCH håller sin årliga hundutställning, ett evenemang som inte bara är en utställning utan även tävlingar, uppvisningar och allehanda upptåg för hela familjen.

ARCH är en organisation som arbetar med att ta hand om illa behandlade hästar och åsnor, så för den som är intresserade av hästar / åsnor är det ett perfekt tillfälle att också komma i närkontakt med dessa trevliga djur. Det finns också möjligheter att adoptera en häst eller åsna för den som vill, kan och har plats för det.

Under evenemanget kommer det att finnas en BBQ, en grill som också erbjuder alternativ för vegetarianer och veganer. Det blir live-musik, Lee & Pat från PLJ Entertainment underhåller. Allt går av stapeln fredagen den 30 Mars, klockan 11:00 – 16:00

Platsen är ARCH Stables på Hacienda Moreno, Viña Borrego. Bakom venta Miralmonte på vägen som går mellan Alhaurin el Grande och Coinvägen.(Se Googlekartan nedan). För frågor om evenemanget kontakta Tracey på tel 659 408 664. För frågor om hundutställningen tala med Sabrina på tel 637 444 098.

Annons

Mer information på webbsidan: 2nd Fun Dog Show & Open Day for ARCH! (på engelska och spanska).