På torsdag den 22 mars klockan 14 kommer Fundior Finans & Försäkring från Sverige till Fuengirola och för ett seminarium på Hotell Las Piramides. ”Vi ska berätta om vår investeringsstrategi och hur vi har råd att ge ut så bra ränta samt presenterar våra försäkringsprodukter. Besökarna får möjlighet till att känna vår verksamhet och träffa medarbetarna vilket skapar trygghet i deras sparande”, säger Erik Lundell i ett pressmeddelande.

Fundior Finans & Försäkring är ett Svenskt inlåningsföretag som erbjuder sparkonton, kapitalförsäkringar och en rad andra investeringsprodukter. Moderbolaget Fundior AB etablerades 2006 och är ett finans- och fastighetsbolag med rötterna i Finland. Huvudkontoret finns i Stockholm och verksamhet bedrivs i både Sverige och Finland med sikte på att etableras i fler länder. Fundior utmärker sig genom att erbjuda Sveriges högsta sparränta samt marknadsledande villkor för deras försäkringsprodukter.

”Oavsett hur mycket eller hur länge du sparar ska du inte förlora pengar på det. Fundior är trötta på bankens usla räntor och tycker det är höjden att man inte ens får en ränta som täcker inflationen. Ur denna frustration föddes Fundiors baskonto – Inflationsskyddat Räntekonto, där är du alltid är garanterad inflationstakten (KPI) samt en marginal som för närvarande är 2,1 %. Vill du ha ännu högre ränta kan du binda dina pengar så kan du få upp till 7,75 % i ränta”.

Fundior har vid sidan av sina sparkonton även fonder och försäkringar. De erbjuder ett stort antal strukturerade produkter från de ledande leverantörerna i Sverige och även från några av de största bankerna i världen. Detta kompletteras med ett brett utbud av olika typer av fonder från olika leverantörer inklusive Fundiors egna förvaltade försäkringsfonder. Läs mer här