Det blågula U21-landslaget vann landskampen mot Kuba på naturgräs i Marbella Football Centre på tisdagskvällen. Segersiffrorna skrevs till 3-1. Trots det var inte förbundskapten Håkan Ericsson nöjd med prestationen.

”Alltid skönt att vinna såklart, vi fick utdelning tidigt med 1-0 på en intränad variant. Den fina starten blev väl kanske lite till nackdel för matchen om man ska vara krass. Vi kände tydligt att vi var det bättre laget och hade kontroll, i kombination med värmen här så gjorde det att vi inte riktigt kom upp i det tempo jag hade önskat”, säger förbundskapten Håkan Ericson till svenskfotboll.se.

Tack vare två blågula mål de första 23 minuter genom Alexander Milosevic och Dardan Rexhepi kunde Sverige kontrollera matchen. Fem minuter före full tid gjorde Nicklas Bärkroth 3-0 innan Kuba fastställde resultatet till 1-3.

”Prestationen kan vi inte vara riktigt nöjda med idag, särskilt i andra halvlek blev vi för passiva och vann för lite boll. Vi var bättre än Kuba och ville dominera matchen, men riktigt dit nådde vi inte. Vi hadeockså en 3-4 riktigt klara målchanser vi borde förvaltat bättre”, säger Håkan Ericsson.