Monique erbjuder fantastiska behandlingar mitt i hjärtat av Marbella i en lugn och skön miljö dit du gärna får ta med dig hunden. Monique har mer än 20-års erfarenhet av skönhetsvård och hon har många utbildningar och Diplom från såväl i Spanien som Axelsons i Sverige.

Hennes erfarenhet och kunskap gör att du kopplar av och känner dig trygg i hennes händer. Menyn på salongen är bred och nu inför våren och sommaren är Cellulitbehandlingarna de mest populära, med djup bindvävsmassage stimuleras huden och reducerar dina celluliter, samt ger dig en ökad cirkulation och utrensning av slaggprodukter.

Denna behandling ska helst göras som en kur på minst tre behandlingar, men redan efter ett par gånger ser du fina resultat.

Även olika former av Botulinumtoxin behandlingar är populära och utförs av specialist med lång erfarenhet. Moniques specialitet är även tatuering av ögonbryn samt plockning av bryn och färgning av bryn och fransar. Något mer som är mycket populärt är olika behandlingar med fillers, som kan göra underverk för dig. Q Kontakta Monique: 675442011 Följ henne på instagram för mer information om vad hon erbjuder: @moniquenewagebeauty

Annons

Tveka inte att boka ett ”Botulinumtoxin party” hos mig! Jag bjuder på Cava och tilltugg, du tar med dig minst 5 väninnor och erhåller din behandling gratis som en gåva (värde 200 euro)!