Ägaren Esa Törmälä har varit verksam som mäklare ända sedan år 1995. Från början i Finland och då inom Finlands största mäklarkedja. Text och foto: Anja Erixon

Där hade han även ett eget företag. Esa har bott i Spanien sedan 2011 och insåg snabbt att han kunskap behövdes även här. För att det ska fungera bra har Esa samlat ett bra arbetslag som kan kommunicera på ett flertal språk. En av dem är en spanjor med bra engelska, tyska, italienska och även lite finska. På kontoret finns också en spansk-finsk flicka, hon är flerspråkig.

Verksamheten är att sälja fastigheter men också att hyra ut lägenheter på både kort och lång tid. De tar då hand om allt kring det, från städning till deklarationer. För tillfället har de ca 150 fastigheter till salu utmed hela Costa del Sol, samt en del i inlandet. Beträffande uthyrning är de flesta bostäderna inom Fuengirola, men även runtomkring. Just nu har de hand om ca 150 uthyrningsobjekt som är lägenheter i alla storlekar, men även radhus och villor.

De finns i en liten lokal i Centro Finlandia, men de är trångbodda och söker större lokal. De vill också tilltala en mer internationell kundkrets, bland annat svenskar och norrmän.

Besök oss gärna på Avenida Los Boliches 4, Fuengirola. Våra objekt kan ni se på www.centroasunnot.com