Linea Directa är försäkringsbolaget som utländska residenter i Spanien väljer. Sedan 1998 erbjuder de all service på engelska och tyska; vid köp av försäkring, hantering, utskick av dokument och 24 h vägassistans. Linea Directa har nu tagit ytterligare ett steg med ett anmärkningsvärt erbjudande till sina utländska försäkringstagare. De ger upp till 300 euro till sina kunder när de rekommenderar bolagets utmärkta bil- och hemförsäkring till sin familj och sina vänner.
Hur fungerar detta?
Det är väldigt lätt. För varje person som köper en bil eller hemförsäkring och som har rekommenderats av en kund, ger Linea Directa 30 euro till både den existerande kunden och den nya kunden. Vad som erfordras är att den nya kunden ringer Linea Directa med uppgifter om namn och NIE/pass, på den person som rekommenderat honom eller henne. Förutsatt att dennes försäkring är tecknad, erhåller båda parter pengar inom 45 dagar. Erbjudandet gäller för max 10 personer per kund, vilket kan resultera i en vinst på upp till 300 euro. En betydande summa i dessa kristider. Erbjudandet gäller fram till den 30 juni 2013.
Linea Directa Försäkringsbolag är det femte största fordonsförsäkringsbolaget i Spanien. De är specialiserade på direktförsäljning av försäkringar gällande bil, motorcykel, företagsbilar och hem/hushåll. För närvarande har bolaget över 2 miljoner kunder och nästan 2.000 anställda servar hela Spanien på spanska, engelska och tyska.
RING NU! TEL 902 123 104