Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Säker service för din fastighet

Säker service för din fastighet

2021-01-12

Här på Costa del Sol börjar vi år 2021 med stor osäkerhet, hur kommer det att bli med försäljning och uthyrning av fastigheter under kommande säsong? Eftersom det inte är helt problemfritt att resa som vi alla är vana med, vad kommer att hända?


Skicka till en vän

Därför har vi på La Costa Properties omorganiserat vår vanliga mäklarservice till att inkludera hjälp för ägare av bostäder med ett klart och koncist koncept som vi kallar “CUSTODIA DE PROPIEDADES”.
Detta betyder helt enkelt att vi tar över ansvaret för er bostads allmänna säkerhet, tillstånd och kontroll av att allt fungerar som det ska i bostaden.

Vi är övertygade om att det finns många bostadsägare som bor i andra länder eller på andra orter i Spanien vilka oroar sig varje dag över sin bostad på Solkusten. Vi vet att många förlitar sig på grannar och vänner för att kontrollera att allt står rätt till men ju längre tiden går, så kan det bli mer en börda än väntjänst. Varför oroa sig i onödan för vattenläckage, strömavbrott eller rent utav oönskade hyresgäster s k okupas. Vår bostadsservice inkluderar det mesta om så önskas bl a nyckelhantering, regelbundna veckobesök, vi tar hand om post, kontrollerar att allt fungerar som det ska t ex el, vatten, varmvatten och köksmaskiner, trädgård och pool samt eventuella bevattningssystem. Och är bostaden till salu, öppnar vi upp för visningar.

Är bostaden till uthyrning, sköter vi nyckelutlämning vid ankomst och utcheckning, städning och underhållsarbeten även om ni har uthyrningskontrakt med annat företag eller sköter uthyrningen privat.

La Costa Properties har också sina egna tillförlitliga kontakter när det gäller administrativa tjänster, deklarationer, uthyrning, service och städning. Om ni väljer att anlita La Costa Properties så gör vi naturligtvis en lagenlig skriftlig överenskommelse vilken skräddarsys efter just era önskemål och den service ni önskar. Vi har till ert förfogande svensktalande personal genom Yamely Perez som tar hand om alla svenska och nordiska klienter.

Välkomna att kontakta Yamely på [email protected]
 

Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255