Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Finca Buenavista, Bodega Cezar och Cortijo Larios

Svenska Magasinet i Spanien

Finca Buenavista, Bodega Cezar och Cortijo Larios

2020-03-10

Många av er kanske känner till eller har hört talas om den svenska vinbonden Rickard Enkvist som tillsammans med frun Inga-Lill sedan 1999, odlar vin på den underbara fincan Buenavista. Naturen runt Gaucín är storslagen och precis som namnet säger, är utsikten från ägorna magiskt vacker.


Skicka till en vän

Här på gården bedrivs ett fullt lantbruk med får, höns, kor, gäss och ankor förutom produktionen av prisbelönta viner, runt 30.000 flaskor per år under namnet Bodega Cezar. Vitt, rött, rosé och sött, cava, öl, vinäger, olivolja och honung. Alla egna produkter är ekologiska och ett bra exempel är en sockerfri vinäger. Besök deras online shop enkvistwines.com där ni kan se alla produkter och handla för hemleverans inom Spanien.

Bodega Cezar har i många år tagit emot grupper av besökare som erbjudits olika paket med vinprovning, tilltugg eller finare middag, och från maj i år utvecklas verksamheten med ett hotell.

Förra året köpte Enkvists en egendom i närliggande byn Colmenar som ligger i Guadiaro-flodens dalgång nedanför Gaucin, ca 15 min i bil från Finca Buenavista. Cortijo Larios är en finca på 12 hektar med ett lanthus på 1.500 m2 som kommer att erbjuda logi för ca 30 personer i lägenheter och gästhus.

Med förmånliga priser som beräknas till 25-30 € per person och natt, som hittat jämfört med Costa del Sol, är detta ett härligt boende där ni gör fantastiska strövtåg i naturen, provar goda viner och äter gott. Cortijo Larios lämpar sig ypperligt för stora sällskap och restaurangen som redan är klar, kan ta emot 80 sittande gäster inomhus och betydligt flera utomhus. I första hand ska den brukas för evenemang kopplade till bodegan, men vi har redan förfrågningar om att arrangera bl a bröllop. Rickard har fler idéer för den nya Cortijo Larios, där finns en ruin som går att snygga till och bygga en utomhus scen för sommarkonserter under bar himmel.

Svenska Magasinet ser fram emot ett besök under våren. Läs mer och boka på enkvistwines.com
 


Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255