Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Bjurfors - Nöj dig inte med mindre

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Bjurfors - Nöj dig inte med mindre

2018-09-12

För strax över ett år sedan så slog Bjurfors upp portarna i ny regi här på Solkusten. Det första kontoret som ligger i Nueva Andalucia har idag 4 heltidsanställda med en ny säljare på ingång. Intresset från skandinaver är fortfarande starkt och trots en svag svensk krona så satte kontoret försäljningsrekord under juli månad.


Skicka till en vän

Planen är att öppna flera kontor längs Solkusten där Malaga stad står i tur att få lära
känna Bjurfors slogan ”nöj dig inte med mindre”. Den största skillnaden på fastighetsmarknaden här nere mot i Sverige, är att många mäklare väljer att samarbeta, vilket betyder att Bjurfors, i princip, har tillgång till hela marknadens utbud av bostäder.

”Detta tycker våra kunder är tryggt, vetskapen att de kan genomföra köpet med Bjurfors oavsett vilken mäklare som listat bostaden” säger Jerry Kyrk som är en av franchisetagarna på kontoret.

Efter en rekordvarm sommar i norra Europa så märks det redan nu att hösten kommit till Sverige och telefonerna ännu en gång går varma på kontoret. Fastighetsmarknaden i Spanien håller på att återhämta sig från den långa och djupa krisen som drabbade stora delar av Europa efter kollapsen av investmentbanken Lehman Brothers.

Man kan se att marknaden går stabilt upp på nationell nivå, särskilt specifika områden på kusten har haft en väldigt stark utveckling de senaste 24 månaderna med Nueva Andalucia som ett av de områdena som gått absolut starkast.

En annan marknad som är väldigt spännande nu är Malaga stad. Malaga är en av de solklara vinnarna på grund av problemen som varit i Katalonien den senaste tiden. Jakten på självständighet där, har fått bostads spekulanterna att skifta sitt intresse från Barcelona till Malaga, vilket fått staden att utvecklas än mer. Intresset för en bostad inne i stan har ökat extremt.

”En ny trend vi ser är att kunder som bor t.ex. i Marbella söker en mindre lägenhet i de centrala delarna av Malaga för att kunna spendera weekends i staden” säger Jerry Kyrk. Om du är intresserad av att köpa eller sälja bostad på Solkusten, nöj dig inte med mindre och kontakta Bjurfors för en vidare dialog.
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255