Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Ett paradis för köttälskare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Ett paradis för köttälskare

2017-07-10

Restaurante Los Tres Grill & Bar i La Campana, Nueva Andalucia har under sitt första år bevisat att de är en av de bästa krogarna i området, framför allt när det gäller grillat kött.


Skicka till en vän

Grillmästare är argentinske Leo med en passion för "asados", vilket är en livsstil i Argentina. Han är mycket noga med inköp av alla råvaror och köttet han föredrar är mörat 35 dagar. I Argentina grillar man på låg värme ibland hela dagen till skillnad från i norra Spanien där grilltiden är kortare men på högre temperatur.

Leo har hittat en gyllene medelväg och paradrätten T-benstek, har en rent magisk smak av nästan lite bränt på utsidan och saftig insida. Som tillbehör väljer ni grönsaker, potatis eller sallad och urvalet av såser inkl. bearnaise, pepparsås, chimichurri m. fl.

Det grillas också grönsaker och fisk, vi provade havsabborre och en smarrig potatispuré med rotselleri, helt underbart. Los Tres har alltid vegetariska alternativ bl a pasta och en barnmeny som inkl. dryck och glass till efterrätt. Vi tipsar gärna om avsmakningsbrädan Tabla Los Tres, perfekt att dela som förrätt med tempura räkor, rökt lax, blodkorv, kryddig korv, polenta chips, milanesa i strips och hallumi. 

Det är mysigt att sitta ute på terrassen under ljumma sommarkvällar, speciellt efter solnedgången och här finns alltid något att titta på.

Los Tres Grill & Bar har även en förträfflig cocktail bar där proffsiga Guido blandar och skakar läckra drinkar. Varför inte börja här och stanna på middag? Det är mysigt att sitta ute på terrassen under ljumma sommarkvällar, speciellt efter solnedgången och här finns alltid något att titta på.

Los Tres ligger i en villa vid rondellen intill Skandi supermarket och har fri parkering tvärs över gatan. Det är öppet fr 18.00 till sent alla dagar utom söndag. B​ienvenidos! Följ oss på ​​Facebook​


 

Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255