Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Gammal goding i ny regi

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Gammal goding i ny regi

2015-10-13

Tangos nya ägarna med rutinerade argentinaren Luciano i spetsen, tog i juni i år över denna välmeriterade krog i Puerto Banús. Här har i 25 års tid, det bästa av kolgrillat serverats och det finns ingen anledning att ändra på detta vinnande koncept.


Skicka till en vän

Alerta kypare iklädda vitskjorta och långa förkläden, ilar omkring och tar hand om alla gäster. Allt kött är argentinskt; rib-eye, entrecote, oxfilé, kotletter, ribs och här finns även lamm, kyckling och fisk. Otroligt nog kan vi även rekommendera Tango för er som inte äter kött, här finns mycket annat att välja på bland härliga förrätter, ceviche, räkcocktail, intressanta sallader och grillade grönsaker.

En given förrätt för köttälskare är de välsmakande oxsvanskroketter. Den fisk som grillas är tonfisk, lax, bläckfisk och räkor. Ett stort plus är att ni själva väljer de tillbehör ni vill ha t ex grönsaker eller bakad, gratinerad eller friterad potatis, alltså pommes!! Det samma gäller för de supergoda såserna, vi provade en bearnais med perfekt smak, lätt och fluffig samt en urgod, lite tyngre rödvinssås. Superba båda två.

Andra såser på menyn är peppar, svamp, blåmögelost och citron/saffran som passar mycket bra till grillad fisk. Jag erkänner gärna att jag avstod från dessert denna kväll för att inte förstöra den helt underbara smaken av kolgrillad oxfilé.

En trappa upp kan Tango ta emot större sällskap på 20 - 60 personer, helt oberoende av ruljangsen nere i restaurangen eftersom lokalen har egen ingång och toaletter. I denna förträffliga matsal finns en mysig bar med vinbodega och ett panorama fönster ut mot Antonio Banderas torg. Det är förresten här i parkeringen under torget ni enklast parkerar när ni besöker Tango, som ligger i samma hörn av torget som turistkontoret. Öppet på kvällen måndag - lördag och på torsdagar bjuder man på Tango show.

Bokning rekommenderas. Läs mer på tangorestaurante.com


 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255