Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-12-16

Svenska Magasinets decembernummer finns att hämta

Svenska Magasinet i Spanien

Nyheter 2020-12-16

Pappersupplagan av Svenska Magasinets decembernummer finns nu att hämta på en mängd platser utmed Costa del Sol och Costa Tropical. Det äldsta svenska månadsmagasinet på Costa del Sol är helt gratis att hämta på distributionspunkterna. Den som inte har möjlighet att hämta papperstidningen kan alltid läsa den som gratis bläddertidning via webben.

Det är ett omfattande innehåll i decembernumret. Vi har besökt södra sluttningen av Sierra de Tejeda öster om Málaga som är en spektakulär och vacker plats.

Det som alla pratar om är Caminito del Rey de la Axarquía och hängbron vid Saltillo några kilometer från Canillas de Aceituno. Den invigdes 27 oktober 2020 och under Alla Helgonhelgen kom det runt tre tusen besökare.

Vi har även i höst besökt Alcalá la Real som var gränspost med viktigt strategiskt läge under mer än 150 år mellan Kastilien och nazaríriket av Granada.

Svenska Magasinet firar 30 år som tidning och i varje nummer gör vi gör en tillbakablick. Denna gång berättar vi om tidningens innehåll i december 1990. Serien fortsätter och är som en vandring i svenskkolonins historia på Costa del Sol.

SvM Nyheter, mäklarspalt, svar på juridiska frågor, marknadsobservation, gästkåseri, djurspalt, radannonser, bostadsmarknaden, Kustbevakningen, aktivitetskalandern och mycket annat finns med i novembernumret förutom Hej Läsare och Spanien just nu som tar upp den omdebatterade skolreformen.

Är du osäker på var du kan finna decembernumret i din kommun är du välkommen att skicka en e-post till [email protected]

Du som inte kan plocka upp Svenska Magasinet eller är du på jakt efter äldre nummer av Svenska Magasinet finns digitala upplagor tillbaka till juni 2010. Klicka här.

Du kan även prenumerera på Svenska Magasinet som utkommer med elva nummer om året. Vill du ha hem den i brevlådan så tillkommer en blygsam avgift. Klicka här.

Decembernumrets bläddertidning finns här: December 2020

Januarinumret av Svenska Magasinet 2021 utkommer den 15 januari.
 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255