Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-04-29

De stora evenemangen i Spanien startar upp till hösten

Svenska Magasinet i Spanien

Nyheter 2020-04-29

Málaga kommer att vara värd för Seatrade Cruise Med, vilket är världens största internationella kryssningsevenemang. Datumet är nu bestämt till den 16 och 17 september 2020.

Kryssningsindustrin är en av de sektorer som har drabbats hårdast av den aktuella corona-situationen, Det utlysta evenemanget har som avsikt att göra det möjligt för alla berörda aktörer att främja kryssningsturismen och underlätta sektorns ekonomiska återhämtning.

Seatrade-organisationens uppsättning av Seatrade Cruise Med i Málaga blir kryssningsindustrins första globala aktivitet och den viktigaste inom sektorn i år. "Självklart är deltagarnas hälsa och säkerhet vår högsta prioritet, men vi är optimistiska när det gäller den förbättrade världssituationen i september, och vi kommer alla att vara glada att återstarta," tillade Seatrade.

Organisationskommittén på lokal nivå, som består av hamnen i Málaga, turistrådet i kommunfullmäktige, Costa del Sol Turism och planering samt Junta de Andalucía, fortsätter att arbeta nära med Seatrade-organisationen för att efter störningarna orsakade av COVID-19 kunna hålla det första mötet i kryssningsindustrin.

Evenemanget stöds av regionala sponsorer som MedCruise (Föreningen för Medelhavets kryssningshamnar), Global Ports Holding (moderföretag till Málaga Cruise Port, operatör av kryssningsterminalen i Málaga ), Puertos del Estado och City Sightseeing, samt i närvaro av Suncruise Andalucía (Föreningen för Andalusiens kryssningshamnar).

Eftersom det är det enda internationella evenemanget som Seatrade kommer att kunna fira i år har modifieringar gjorts för att ge hela världskryssningsgemenskapen möjlighet att delta i detta möte. Mötesutrymmet kommer att utökas jämfört med föregående årsmöten för att ge plats för fler utställare för att uppmuntra deltagande av alla berörda agenter (rederier, researrangörer, resebyråer, med flera). Konferenser kommer att läggas till med fokus på analysen av kryssningsbranschen inför en situation som den som för närvarande upplevs. Fler nätverksutrymmen kommer att erbjudas och dessutom förväntas en större närvaro av de stora beslutsfattarna och cheferna för rederierna.

Firandet av Seatrade Cruise Med kommer inte bara att ge en möjlighet att placera Málaga och Andalusien på världskartan över kryssningar inför 2021, utan också att visa styrkan i hamnen och destinationen som ett säkert territorium och med kapacitet att vara värd detta stora evenemang. Nödvändiga åtgärder för att stärka hälsoskyddet, garantera hygien, social distansering eller de element som är prioriterade vid tidpunkten kommer att genomföras.

Bildtext: Hamnen i Málaga, foto: Málagaport.
Källor: Europapress samt Málagaport S.L.
Artikel: Jonny Erixon.

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255