Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2017-11-24

Smaka, dofta och se Spanien genom att resa med oss

Svenska Magasinet i Spanien

Nyheter 2017-11-24

Det sägs att den som gör en resa har något att berätta. Sedan 2010 har den auktoriserade guiden Siv Ling och Svenska Magasinet organiserat spännande kulturresor i Spanien och i närområdet som Marocko, Portugal och Frankrike. Under 2018 fortsätter resorna.

När du gör en resa med oss lär du dig mycket om Spanien. Du får också något att berätta för dina vänner. Så blir det när man reser i Spanien för att se, smaka och uppleva vad ett av världens främsta kulturländer har att erbjuda.

Här har du samtliga resor för 2018:

28 februari till 5 mars, ”Legend och verklighet”. Den populära Marockoresan som går varje år med stor succé till Casablanca och Marrakech. För oss är det viktigt att våra utflykter liksom luncher och middagar med mineralvatten är inkluderade i priset. På två av våra kvällsutflykter i Marrakech ingår även vin till maten.

6 till 10 april. Kultur– och vinresa till Castilla y Leon, Galicien och Toro med fem bodegabesök, vinmuseum och ostfabrik. Förra årets resa till denna ”bortglömda” regionen i nordvästra Spanien blev så populär med en lång väntelista så vi kör den igen i april. Och den är redan fullsatt men väntelista finns.

19 till 23 oktober. Höstens kultur- och vinresa till La Rioja, Cigales och Ribera del Duero blev en stor succé. Eftersom vi har återkommande gäster på våra vinresor byter vi ibland ut någon bodega. På den här resan har vi en vinprovning på världens största vinmuseum, Vivanco, som blir en nyhet.

8 till 12 november. Marockoresan till Chefchaouen – Meknes – Voulubilis – Fes – Rabat – Tanger där vi hämtar upp med buss från Costa Tropical och utefter hela Costa del Sol till hamnstaden Tarifa. Eftersom årets övernattning på en Riad i Chefchaouen i Rifbergen blev en så stor succé har vi bokat den återigen. Här ingår också allt som utflykter, vinprovning, luncher och middagar med mineralvatten. I en måltid ingår också vin.

23 till 26 november. Vi reser till Madrid och gör utflykter till närområdet som Valle de los Caídos, El Pardo (bilden), Alcalá de Henares, Chincón och Segovia.

Programmen dag för dag läggs upp på svenskamagasinet.nu (se spalten till höger eller under fliken till vänster, Resor Utflykter) allteftersom när priser och avgångar är spikade.

Frågor och anmälningar kan göras till den auktoriserade guiden Siv Ling som har lagt upp och skrivit programmen: e-post: [email protected], tlf +34 609 577 16
 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255