Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2017-09-26

Polisen arresterar rysk maffia i Marbella

Svenska Magasinet i Spanien

Nyheter 2017-09-26

Guardia Civil har gripit minst nio personer i Málagaprovinsen idag, huvuddelen i Marbella. Samtliga har anknytning till den ryska maffian, en av de gripna är Arnold Arnoldovich Tamm ledare för den ryska maffiagruppen Solntsevskaya bratva (Solntsevo-brödraskapet).

Solntsevskaya bratva är ett beryktat och ökänt brottssyndikat inom den ryska maffian som anses vara världens mäktigaste brottsfraktion och den mest framträdande falangen inom ryska maffian tätt följt av Tambovskaja banda i Sankt Petersburg som de har nära förbindelser med.

Arnold Arnoldovich Tamm är kopplad till Semion Mogilevich, som är en av de 10 mest eftersökta av FBI och Interpol. Mogilevich anses vara den högste chefen för all brottslig verksamhet i Östeuropa.

Arnold Arnoldovich Tamm har gripits i Marbella och Guardia Civil har också registrerat ett flertal företag med relationer till maffian, bland andra Agua Sierra Mijas, golfbanan Dama de Noche och Marbella Club de Fútbol.

Ordföranden för Marbella CF, Alexander Grinberg som är av ryskt ursprung tog hand om klubbens skulder och räddade laget från konkurs. Som en del av operationen ingår även Grinbergs hemadress.

De gripna är misstänkta för våldsbrott och medlemskap i brottsliga organisationer, de misstänks för att tvätta pengar i Spanien som har sitt ursprung i den ryska maffians olagliga verksamheter. Operationen hanteras av åklagarmyndigheten mot korruption "Fiscalía Anticorrupción" enligt uppgifter från den spanska nyhetsbyrån EFE.

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255