Lördagen den 17 oktober kan du klättra, vandra, spring, gå, njuta i Marbella – och samtidigt samla in pengar till välgörenhet. Denna fantastiska dag arrangeras varje år av internationella Rotary Club Marbella-Guadalmina för att stödja särskilda välgörenhetsprojekt.

Bestig La Concha, klättra till toppen och avsluta med en spännande promenad till Ojén. Eller ta med familjen och hunden för en stillsam promenad till utsiktsplatsen. Det finns en guidad vandring för alla. De börjar vid olika tidpunkter från Refugio de Juanar, med möjlighet att boka för lunch efteråt.

Genom att vara med stöder du ungdomshemmet Hogar Betania och Ser Humano. Svenska Magasinet har tidigare skrivit om Hogar Betania i La Línea de la Concepción som är ett boendecentrum på 3.000 kvadratmeter som riktar sig till hemlösa och andra som av en eller annan anledning hamnar i en akut nödsituation.

Marie Berggren är inkommande president för den internationella Rotaryklubben Rotary Club Marbella-Guadalmina som är en engelsktalande klubb med 36 medlemmar från 13 olika länder.

Annons

Rotary Club Marbella-Guadalmina organiserar evenemang för att samla in pengar till välgörenhet.
-Vår Main Event är vår Annual Mountain Charity Walk som vi har 17 oktober, hälsar Marie Berggren.

Kontakta Marie för mer information via e-postadress: marie@spanienfonder.com Läs mer här