Efter ett antal förluster är återigen basketlaget Unicaja vinnare. Segern på bortaplan i Valencia mot Pamesa med 83-79 inför 8.000 åskådare var välbehövlig. Det gör att Unicaja ligger på samma antal segermatcher som tabellfyran Real Madrid med 16 segermatcher.

Unicaja har Kalise GC på hemmaplan på lördag kväll klockan 19.

För farmarlaget Clínicas Rincón blev det förlust på lördagskvällen på bortaplan mot Gandia med 60-66. Svensken Jonathan Skjöldebrand bokfördes inte för några poäng i matchen. Cinicas spelar nästa gång på hemmaplan på fredag kväll klockan 21 då man tar emot Illescas Urban som slåss för nytt kontrakt liksom Gandia. Clínicas ligger på en sjunde plats i tabellen. De åtta första lagen tar sig till play off.

Málagas fotbollslag gjorde ett riktigt bottennapp på söndagseftermiddagen hemma mot Recreativo från Huelva. Gästerna vann med 2-0 och Málaga sågas rejält i media idag. Eftersom Atletico Madrid vann över Barcelona med 4-3 rasade Málaga ned till en sjunde plats, dock med samma poäng som Atletico och sexan Valencia samt åttan Deportivo. Samtliga dessa lag har 39 poäng.

Annons

Barcelona leder ligan på 60 poäng, nu bara fyra poäng före Barcelona som har 56 poäng.

Kalmar FF avslutade sitt träningsläger på Solkusten med att spela 1-1 mot de armenska mästarna FC Mika på söndagseftermiddagen. Kalmars mål gjordes av Abiola Dauda.

Idag på måndagsmorgonen flög IF Elfsborg till Solkusten. Borås-laget kommer att tillbringa sitt träningsläger på anläggningen Marpafut, strax utanför Marbella. Elfsborg kommer även spela två träningsmatcher under vistelsen:
IF Elfsborg – Brann 4 mars klockan 16:00
IF Elfsborg – Lilleström 8 mars klockan 16:00

Nästa vecka kommer Malmö FF. Malmö FF har fått klart med en motståndare under träningslägret i Marbella. Man möter finska HJK Helsingfors på onsdag nästa vecka. MFF har även för avsikt att spela en träningsmatch lördagen den 14 mars, men har ännu inte hittat en motståndare.