Den anrika Brittiska motorcykeltillverkaren Triump Motorcycles Ltd kommer under hela veckan och fram till den 2 februari att presentera sin nya serie av motorcyklar som kommer ut i handeln under 2019.

Mer än 300 branschfolk är inbjudna till evenemanget som hålls på hotell Sol Don Pablo. Där kommer de nya modellerna att ställas ut och det kommer att vara olika sociala evenemang samt möjligheter till provturer.

Hotellets samtliga utrymmen kommer att bli en gigantisk propagandamaskin för varumärket och mer än 150 nya Triumph motorcyklar kommer att finnas där. Totalt 326 personer från tjugo länder finns på gästlistan som organiseras av företaget ”Noble Events”. Deltagarna från de olika länderna anländer gruppvis från den 27 januari till den 2 februari.

Den första och största gruppen är Storbritanniens delegation de är 60 personer och de kom den 27 januari och de stannar till den 29 januari. Den skandinaviska gruppen består av 28 personer och de anlände också de i går den 27 januari och de stannar till den 30 januari. Gruppen från Benelux-länderna (Belgien, Nederländerna och Luxenburg kommer med 27 personer och de stannar mellan den 28 och den 30 januari. Tyskarna kommer med 46 personer och de stannar här den 29-31 januari.

Annons

Till dessa skall läggas gruppen från Spanien och Portugal (33 personer), Italien (55 personer) och Latinamerika (6 personer). De sista som anländer är gruppen från Frankrike och Schweiz de är 71 personer och stannar från den 31 januari till den 2 februari.

Torremolinos kommun och direktionen för hotellet har samordnat användandet av hotellet och kommunens turistområden för att möjliggöra karavaner av motorcyklar för provkörningar på olika rutter för de inbjudna gästerna.

Bildtexter: Triumph Tiger 1200 XCA, samt Triumph Rocket III TFC, båda av årsmodell 2019.