Vi närmar oss SWEA:s stora satsning för hösten, SWEA mässan den 16 november klockan 17. Det är omkring 50 utställare med allt från trädgårdsdesigners, inredningsbutiker till hälsoföretag och så mycket mera, säger Monica Tinggård, ordförande för SWEA Marbella.

SWEA-mässan arrangeras vid kongresshallen (Palacio De Congresos) i centrala Marbella. Det är öppet mellan klockan 17 och 20. Tidigare år har det varit omkring 700 besökare.

– Under kvällen blir det flera event. Vi sälja lotter, dels ett vanligt lotteri, 2 euro per lott, och ett superlotteri, 10 euro per lott. Dessutom blir det auktion på ett pris som är värt 33.000 SEK och gäller ett sommarinternat på Sigtuna skolan.

Priserna på Superlotteriet är skänkta av sponsorer som vill stötta SWEA:s Ukrainadonation och respektive gåva ligger på priser från 100 till 500 euro.

Annons

– Under kvällen blir det musikunderhållning, mat och dryck som utställarna har med sig. Vi ska ha en riktigt trevlig kväll, säger Monica Tinggård och hälsar:

– Bjud gärna med familj, vänner och kolleger till mässan. Inträdet är modesta två euro.

Överskottet från mässan kommer oavkortat att gå  till SWEA Internationals donationsprojekt för Ukraina. Läs mer KLICKA HÄR.

Varmt välkomna!