13.117 unika besökare. Så många besökare hade Svenska Magasinets hemsida under november månad. Det visar färska siffror från Google Analytics. Allt fler hittar till Svenska Magasinets nätupplaga och följer det dagliga nyhetsflödet från Spanien.

Antalet besökare har ökat stadigt varje månad. Under andra halvan av augusti registrerades 5.161 besökare. I september registrerades 11.850 besökare följt av 12.770 i oktober. I november registrerades 13.117 besökare.

-Det är en mycket glädjande siffra med tanke på att det rör sig om unika besökare, säger webbredaktören Ola Josefsson i en kommentar.

Svenska Magasinet har fått många önskemål om en nätupplaga som uppdateras flera gånger under dagen med färska nyheter och instrumentell nyhetsjournalistik.

Annons

-Vårt mål är att tidningen ska vara instrumentell, vi vill att innehållet ska öka kunskapen och även kunna leda till praktisk nytta i läsarens liv.

-Efter våra resurser försöker vi motsvara våra läsares önskemål. Vi är också måna om att hitta ett brett urval av nyheter. Och givetvis hoppas vi på fler tips och kommentarer från våra läsare, säger Ola Josefsson avslutningsvis.