Svenska Magasinet på nätet slår nya rekord. Under månaden december hade Svenska Magasinet 25.513 unika besökare. Det visar statistik från Google Analytics. Det är en ökning med 9.744 unika besökare jämfört med december 2012. På bara ett år har Svenska Magasinet på nätet fått nära 10.000 nya läsare!

Varje månad hittar fler och fler läsare till Svenska Magasinet på nätet.
– Det är fantastiskt roligt och vi får kommentarer regelbundet från läsare som uppskattar sidan, säger Ola Josefsson, webbredaktör.

Svenska Magasinet är den mest lästa sidan på nätet bland nordiska medier i Spanien. Det är också den sida som förmodligen publicerar flest nyheter. Under 2013 publicerades hela 1.137 nyheter förutom det material som finns med i papperstidningen av Svenska Magasinet som består av reportage, utflykter, kultur, resor, intervjuer, hem och bostad, På stan plus mycket annat.

– Det ligger ett hårt arbete bakom att uppdatera sidan regelbundet. Nyhetsvalet görs efter genomgång av flera spanska dagstidningar, nyhetsbyråer, kommunala hemsidor, myndigheter och andra nätupplagor. Det kommer in tips på nyheter och händelser vilket resulterar i intervjuer och research.

Annons

Nu har Svenska Magasinet passerat 25.000-strecket i antal unika besökare på en månad.
– Det är väldigt roligt att vi når rekordsiffror och har fler läsare än någonsin. Nu siktar vi mot 30.000, säger Ola Josefsson.