Detta är magasinet för alla som är intresserade av Spanien, nr 2/2020 finns nu att köpa i Sverige på de flesta ställen där man normalt sett köper tidningar.

Spañien Magasinet kommer ut varje kvartal och skulle enligt sin normala utgivningsplan funnits på butikernas hyllor redan förra månaden men coronakrisen försköt dessvärre publiceringen en månad. Men bättre sent än aldrig och nu när Spanien så sakta öppnar upp igen så är den ju faktiskt högaktuell.

Ur innehållet kan nämnas en intervju med deckardrottningen, Mari Jungstedt. Hon utkommer nu med den första boken i en svit som utspelar sig på Costa del Sol (Málagasviten).

Det skrivs också om den intressanta ön Menorca, Cadiz och Lord Nelson, samt en artikel som tar upp många av de intressantaste platserna i norra Spanien.

Annons

Sen finns det givetvis mycket om mat, inklusive recept på spanska maträtter. Självklart serveras också vintips och mycket mera, allt ackompanjeras med många fina bilder.

OBS! Spañien Magasinet finns enbart i Sverige, men går även att läsa på internet via Readly. Bildtext: Spañien Magasinet juni 2020, årgång 10.
Artikel: Jonny Erixon.