En bulgarisk tränare som gick till attack mot IFK-tränaren och som tvingade domaren att avbryta matchen. Det blev en dramatisk match på Estadio Municipal San Pedro (bilden) i Marbella. IFK Göteborg ledde med 4-0 mot Lokomotiv Plovdiv när domaren avbröt matchen.

Det var efter att IFK-tränaren Mikael Stahre attackerats av motståndarlagets tränare som domaren beslöt att bryta matchen.
”Han var ju en dåre. Hela tiden. Han höll ju på och provocera oss hela tiden”, säger IFK Göteborgs tränare till SportExpressen.se.

IFK Göteborg lekte innan det blev allvar för Lokomotiv Plovdivs tränare. När Mikael Stahre ropade att hans spelare skulle akta sig för ”idioten” i motståndarlaget så kom Aleksandar Stankov farande och gav sig på Stahre som valde att inte gå till motattack uppger Expressens utsände som var på plats.

Det utbröt slagsmål på bänkarna och domaren valde att bryta matchen. I och med bulgarernas märkliga uppträdande uppkom det i efterhand spekulationer om att matchen skulle vara riggad. Spelbolag valde att stänga spel på matchen i den 34:e minuten, skriver gp.se.

På fredag spelar IFK Göteborg nästa match i Costa del Sol Trophy. Se filminslag här

Läggmatch? Fullt spelbart