Flygbolaget SAS inleder i sommar direktlinjer mellan de skandinaviska huvudstäderna Oslo, Köpenhamn och Stockholm med Madrid-Barajas. Dessutom startar SAS flyglinjer till Palma de Mallorca.

Det är främst affärsresenärerna SAS vill slå vakt om genom att öka programmet som nu innefattar flyg till Madrid, Barcelona, Málaga, Alicante, Palma de Mallorca och Las Palmas från Köpenhamn, Stockholm, Oslo och ytterligare några norska städer.

SAS generaldirektör för Spanien och Portugal, Hallvard Bratberg, hoppas att dessa nya linjer, särskilt när det gäller Madrid-Stockholm ska stärka SAS position på den spanska marknaden.
”Vi har en god beläggning som gör det möjligt för oss att ytterligare utveckla dessa linjer på marknaden och växa genom att vi anpassar oss till behoven i den spanska verksamheten”, säger Hallvard Bratberg i ett pressmeddelande.

Linjen Madrid-Stockholm inleds den 27 juni med två flygningar i veckan (måndag och fredag). Tack vare tidigare flyg via Köpenhamn är Stockholm och Madrid anslutna sju dagar i veckan.

Annons

Rutten Palma de Mallorca-Stockholm körs med två flygningar per vecka. Nytt i sommarens utbud är den nya linjen Málaga-Stavanger på lördagar.