En film på nätet som visar en halvnaken man som ligger på bagageluckan till en personbil som tar sig fram i över 100 km/h i Marbella har blivit en store snackis i sommar. Nu har Guardia Civil identifierat en rysk kvinna efter att en förundersökning av händelsen inleddes den 30 juli skriver Diario SUR.

Kvinnan greps på Málaga flygplats när hon skulle lämna landet. Guardia Civil beslöt att kvinnan fick flyga hem till Ryssland. Guardia Civil har lämnat över ärendet till en domstol där kvinnan riskerar att dömas till brott mot trafiklagen.

Det är filmklippet ”Guiris liándola por Marbella” på youtube som visar en halvklädd man som ligger på bagageluckan medan bilen far fram i över 100 km/h på 80-vägen genom tunneln i San Pedro vid midnatt den 28 juli. Händelsen upptäcktes och filmades av en annan förare.

Guardia Civil har identifierat föraren till bilen som en 30-årig rysk kvinna som semestrade några dagar på Costa del Sol och vid ögonblicket hade en hyrbil av märket Volkswagen New Beetle Cabrio.

Annons

Kvinnan riskerar att dömas för brott mot trafiksäkerhetslagen.

(Uppdaterad 24/8/2015)