Rockin Race Jamboree 2020 går av stapeln 6 – 9 februari, det är den 26 upplagan av denna populära rockfestival. Den 5 februari är det en förfest på Hotel La Barracuda bara för de med Bonobiljetter (begränsade platser).

Rockfestivalen spänner över mer än bara rock, det sträcker sig från 40-talets swing och rythm & blues och Country and Western till 80-talets neorockability, men tonvikten är 50 – tidigt 60 tal. Det kommer artister från hela världen och arrangören räknar med att det kommer över 3.000 besökare till festivalen. Förutom alla artister så blir det dessutom en utställning med klassiska bilar. Mer än 30 band samt DJ uppträder, här är ett urval:

DOUG KERSHAW FEAT DAVE & DEKE COMBO
ROBERT GORDON & DARREL HIGHAM
CHUCK MEAD & HIS GRASSY KNOLL BOYS
BARRENCE WHITFIELS FEAT
ROSIE FLORES
CHARLIE RICH JR
THE BLUE CATS
DAVE & DEKE COMBO
PAUL ANSELLS NUMBER NINE
MODERN SOUND – JOEL PATERSON
THE NEATBEATS
RICHARD WEIZE

Festivalen hålls på Auditorio Principe de Asturias. Auditoriet har en bra scen och ett stort dansgolv, barer, mat, parkeringar, garderob mm, det ligger på Torremolinos feriaplats. Calle Pedro Navarro Bruna S/N, GPS-koordinater 36°37’15.6″N 4°30’41.6″W.

Annons

Även om huvuddelen av evenemanget är på Auditorio Principe de Asturias så är det även arrangemang på Hotel la Barracuda, Avd. de España 1. I år är det även två gratisarrangemang på Plaza de El Remo (La Carihuela) och Playamar – Paseo Maritimo (i centrum).

Biljettpriser:
Bono (alla dagarna) 80 € (en CD ingår i priset)
Endagsbiljett, 40 € (en CD ingår i priset)
Biljetter kan inte längre köpas online utan bara i biljettkassorna, öppettider och mer information finns här: Rockin Race Jamboree.

Bildtext: Del av den officiella affischen.
Artikel: Jonny Erixon.