Torremolinospolisen ber nu allmänheten om hjälp efter att Sibora Gagani, 22, försvann sommaren 2014. Kvinnan kommer från Albanien men har även använt sig av ett falskt dokument där hon har uppgett namnet Simona Faraone med födelseplats Italien.

Nationalpolisen ber allmänheten om hjälp att komma med uppgifter så att kvinnans försvinnande kan lösas. Den som sist hade kontakt med Sibora var hennes pojkvän. Det var den 7 juli 2014 på WhatsApp.

Pojkvännen har uppgett för polisen att deras relation hade tagit slut och att kvinnan hade en lägenhet på calle Hoyo nära busstationen i centrala Torremolinos.

Spansk polis har inlett samarbete med den italienska polisen då kvinnans anhöriga som är bosatta i Rom har lämnat in en efterlysning. 22-åringens mamma säger att de var i daglig kontakt via telefon eller på nätet tills hon försvann.

Annons

Nyheten om försvinnandet har uppmärksammats i Italien. Enligt mamman flyttade hennes dotter till Torremolinos 2011 i sällskap med pojkvännen för att arbeta som servitris.

Trots stora ansträngningar har polisen inte funnit något spår efter 22-åriga Sibora Gagani.

Telefon till polisen 091.