Det var en 20-årig man med slovensk nationalitet och känd hos polisen sedan tidigare som hittades i strandkanten nedanför klipporna vid Peñón del Cura nära Fuengirola på onsdagsmorgonen. Det rör sig om en avrättning då mannen träffades av inte mindre än sju skott skriver Diario SUR. Gärningsmannen/gärningsmännen avlossade fler skott än så. Kriminaltekniker jobbade på platsen fram till klockan 14 på onsdagen och säkrade spår efter ett dussintal skott.

Guardia Civil håller i mordutredningen av den unge mannen från Slovenien som hittades vid strandkanten i vattnet nedanför Peñón del Cura söder om Fuengirola vid nio-tiden igår onsdag. Det var en förbipasserande som larmade 112 om att en person låg nedanför klipporna.

Terrängen i området är svårtillgänglig varför polisen fick kalla efter räddningstjänsten och brandförsvaret i Fuengirola och Mijas. En stor insats inleddes med att bärga kroppen från stranden nedanför klipporna. Flera läsare hörde av sig under onsdagen till Svenska Magasinet och berättade om insatsen de hade blivit ögonvittnen till när de passerade platsen utmed A-7:an.

Diario SUR skriver att många nyfikna saktade ner vid platsen varpå det uppstod långa köer stundtals.

Ännu har ingen person gripits misstänkt för dödsskjutningen.
Man hittad skjuten till döds på strand