En familj på två vuxna, en treårig flicka och en ettårig pojke från Brasilien har hittats brutalt mördade i en villa på calle Los Sauces i bostadsområdet La Arboleda i Pioz (Guadalajara). Någon gång mellan den 16 till 22 augusti ska familjen ha blivit dödade. Hela fallet beskrivs i spanska medier som ett stort mysterium.

Kropparna hittades lemlästade i sex igentejpade gröna plastsäckar sedan grannar klagat på obehaglig lukt. Det finns inga tecken på att någon brutit sig in i familjens villa.

Polisen misstänker att det rör sig om någon form av uppgörelse eller hämnd och att familjen kan ha tagit sig till Pioz för att hålla sig gömd. Familjen hade skrivit ett hyreskontrakt på villan från juli och ett år framåt.

Ingen av de döda familjemedlemmarna finns med i belastningsregistret i Spanien. Enligt grannar i området ska familjen ha varit mycket lugna skriver dagstidningen ABC.

Annons

Mannen ska fram till april jobbat som servitör på en restaurang i Alcalá de Henares (Madrid) och blev därefter arbetslös.