Guardia Civil undersöker omständigheterna efter att ett par hittades döda på söndagen i en bostad i Alhaurín de la Torre. Det var anhöriga som fann mannen och kvinnan döda.

Det rör sig om en 31-årig kvinna och en man runt 40 år som hittades döda i en bostad på avenida de las Américas söndagskvällen vid 20-tiden. De första rapporterna tyder på att det rör sig om könsrelaterat våld, mord och självmord.

Anhöriga anade oro efter att fått vetskap om att paret hade grälat tidigare under dagen. När anhöriga kom till platsen larmades Guardia Civil. Bostaden var låst från insidan vilket troligen utesluter att en tredje part är inblandad i händelsen.

Det finns inga tidigare anmälningar om våld. Paret har en dotter, sex år gammal. Flickan var igår eftermiddag med sina morföräldrar.

Annons

Under måndagen obducerades kropparna vid rättsmedicinska IML (Instituto de Medicina Legal) i Málaga för att fastställa dödsorsaken. Obduktionen bekräftar tidigare misstankar att kvinnan avled på grund av misshandel skriver dagstidningen La Opinión de Málaga.

Paret hade bott nära industriområdet Las Paredillas de senaste tre åren. Tidigare var de bosatta i stadsdelen Miraflores de los Ángeles i Málaga.

Om händelsen igår visar sig vara ett resultat av könsrelaterat våld är det andra fallet i provinsen Málaga i år. I februari greps en litauisk man i Ronda misstänkt för att ha misshandlat en 39-åriga kvinna till döds.