På fredagen den 20 maj väntar säsongens sista vernissage vid Gallery Art Club i Fuengirola före sommaruppehållet. Det blir även konstnären Lars Hedins avskedsföreställning innan återflytten till Sverige. Det blir ett strålande avslut när Gallery Art Club avrundar säsongen med vernissage. Från Frankrike kommer Lotti och Claes Jonsson med sina konstverk. De planerar dessutom att flytta till Solkusten.

Bland utställarna finns även Henrik Diamant, Magga Nancy och Vera Hedin, 13 år. Vera som är dotter till Lars Hedin som vi känner väl efter åtta år på Solkusten.

Nu återvänder familjen Hedin till Stockholm och Sverige.
– Det blir min sista vernissage innan flytten till Sverige. Så alla är välkomna på mingel mellan klockan 18 till 20 på fredag, hälsar Lars som blir kökschef på Hässelby slott.

Galleriets normala öppettider:
Måndagar, onsdagar och fredagar, klockan 11 till 14
Tisdagar, klockan 16 till 18
Torsdagar, klockan 18 till 20

Sedan i höstas har det varit vernissage med temporära utställningar vid Gallery Art Club i Fuengirola varje månad. Och till hösten fortsätter det. Höstens första vernissage är planerad till första fredagen i september.

Gallery Art Club hittar du på calle Quemada 10 i Fuengirola ovanför Plaza Picasso mellan policia local (lokalpolisen) och strandpromenaden.

Om du tar kollektivtrafiken och busslinjerna 1, 4 eller 5 är det hållplats avenida Condes De San Isidro med Parque España och ayuntamiento (kommunhuset) som gäller.

Kommer du med bil finns det parkering i garaget under Plaza España vid kommunhuset.

Vill du ställa ut eller ha privata visningar kan du också kontakta Gallery Art Club på info@galleryartclub.com